Jeruzalem bezoeken met Nederlandse gids $135 pp

Met een kleine groep wandelen we door de Heilige Stad. Van boven naar beneden op de Olijfberg, naar de Zionsberg en uiteraard door de 4 wijken van de Oude Stad met de Tempelberg, de Heilige Grafkerk en de Klaagmuur.

Searching Availability...

Overview

Waarom Met Menno naar Jeruzalem?
Zoek je een dagtoer in het Nederlands dan heb je geen andere keuze. Maar ook als dat niet het belangrijkste is beleef je met mij een dag Jeruzalem die anderen je niet kunnen geven. Die vertrekken zeer vroeg, brengen je naar een soevenierswinkel, gaan met grote groepen en hebben haast.

Met mij heb je een topdag met een kleine groep (max 18), een passievolle gemotiveerde gids (hoeft z’n salaris niet uit de souvenirshop te halen), ga je na ontbijt weg beleef je enige dagtour die de Tempelberg opgaat. Gedurende de toer stoppen we voor koffie, niet voor souveniers.

Mijn toer vertrekt 2 uur later dan de grote touroperators en toch zie je meer, omdat we direct naar Jeruzalem rijden en deze dag niet Yad Vashem bezoeken, wat de anderen wel doen.

Een hoop plaatsen zijn bijzonder maar niets haalt het bij Jeruzalem. 4000 jaar geschiedenis met vele vernietigingen en nog meer veroveringen, (zeer) heilig voor 3 religies met een paar miljard aanhangers en een betwiste status die je praktisch dagelijks in de media tegenkomt.

Zo'n stad moet je met een gids bezoeken en daarvoor zit je op de juiste pagina.

Youtube video over de Jeruzalem tour met menno

Mijn naam is Menno en ik ben in te huren als privegids in Israel. Ook organiseer ik minimaal eenmaal per week een dagtour met een minibus vanuit Tel Aviv naar Jeruzalem. Zit  je al in Jeruzalem dan kan je aansluiten op de Olijfberg.

Andere dagen kan je deze toer met een Engelstalige gids meemaken, klik hier om te boeken.

Wil je meer over mij weten dan kan je hieronder op mijn foto klikken om mijn profiel te bekijken en testimonials van anderen lezen.

You can send your enquiry via the form below.

Jeruzalem bezoeken met Nederlandse gids $135 pp
× Questions?